Zondag is de eerste selectiewedstrijd dressuur powered by Dressuur Magazine in de Lichte Tour verreden. In Emmeloord gaf Ilse van Cranenbroek uit Weert haar concurrentie het nakijken. Met Emerald S bemachtigde zij daarmee het allereerste ticket voor Jumping Amsterdam 2018. Ook in 2017 deed de amazone in de RAI Amsterdam al mee in de Prix St. Georges. De combinatie is in een jaar sterk vooruit gegaan. ‘Hij liep in Emmeloord echt super goed!! Mijn moeder had zich vergist in de uitslag van Patrick van der Meer en ik dacht: ‘daar kom ik echt nooit overheen’. Maar hij had 72% en ik kreeg 74%. Ik was helemaal door het dolle heen en ben nog steeds aan het nagenieten van de wedstrijd’. De volgende selectiewedstrijd wordt op 15 oktober in Liempde verreden. Meer info: www.jumpingamsterdam.nl/selecties-dressuur/