Volgende week woensdag vertrekken Imke en Toots voor hun eerste wereldbekerkwalificatie naar Stuttgart. Het is weer de eerste wedstrijd voor het duo sinds Aken. Imke is sinds deze week officieel aangesteld als sportadviseur van Jumping Amsterdam.  

‘Toots is thuis fijn in vorm. We hebben veel afwisselend werk met hem gedaan om zijn algemene conditie wat te verbeteren, ik merk dat hij vooral veel zin heeft in zijn werk. Ik heb geen oefenwedstrijden meer met hem gereden, hij is wel nog één keer mee geweest op clinic in Geldrop, waar ik toen ook een keer de kur gereden heb. Ik ben erg benieuwd hoe de kur zal klinken in zo’n grote binnenhal. We hebben er nog niks aan veranderd, aangezien ik eerst wil weten hoe het binnen klinkt. Daarna gaan we nog eens evalueren. Ik heb er erg veel zin in’, aldus Imke.

De volgende wereldbekerwedstrijd voor Imke en Toots is in Londen op 17 en 18 december.