Sportief adviseur en ambassadeur Imke Schellekens-Bartels is komende jubileumeditie van Jumping Amsterdam speaker tijdens alle dressuuronderdelen. Imke wordt bijgestaan door Rino Gelok, die afgelopen drie jaar al te horen was gedurende de springrubrieken. De bekende stem van de allround presentator uit Goes is nu ook samen met Imke te horen in de RAI.

“Jumping Amsterdam is een van de topevenementen in ons land. Wanneer ik hier een steentje aan kan bijdragen, dan sta ik daar graag voor open,” zegt Imke. Ook nu ze zelf niet deelneemt aan het wereldbekercircuit. Met haar jarenlange expertise in de dressuursport is haar bijdrage absoluut een toegevoegde waarde.

Imke Schellekens-Bartels is sinds 2012 sportief adviseur en ambassadeur van Jumping Amsterdam. De 36-jarige dochter van bondscoach Tineke Bartels vervult daarmee een belangrijke rol in het contact met het internationale deelnemersveld. Olympisch kampioen Jeroen Dubbeldam, al vele jaren betrokken als ambassadeur van het evenement, is adviseur voor de discipline springen.

Kijk  hier  voor het programma van Jumping Amsterdam 2014.