IreneVanaf heden is Irene Verheul (27 jaar, Twello) projectmanager (top)sport en operations bij Jumping Amsterdam. Irene Verheul was voorheen werkzaam bij FC Twente en EQ International en is een ervaren eventprofessional met uitgebreide kennis van de hippische sport. Ze neemt de functie over van Noëlle Nanning, die eind september jl. afscheid heeft genomen van Jumping Amsterdam.

Noëlle Nanning was vele jaren betrokken bij Jumping Amsterdam in verschillende functies. In die hoedanigheid wist ze Jumping Amsterdam goed op de kaart te zetten. Het evenement is al jaren succesvol met uitverkochte tribunes door de sterke combinatie   van topsport,   entertainment en het   Amsterdamse karakter. De zakelijke leiding van Jumping Amsterdam en de sponsorportefeuille blijft in handen van Annemarike van Putten-Bunschoten, die al sinds 2007 als projectmanager betrokken is bij Jumping Amsterdam.

Het bestuur, onder leiding van voorzitter Hans Bakker (algemeen directeur  van RAI Amsterdam), werd deze zomer aangevuld met Mariëlle Wiegmans (partner Middenduin Corporate Finance). Het bestuur bestaat verder uit Wim Bohnenn (PR manager De Telegraaf), H.K.H. Prinses Margarita de Bourbon de Parme en Pieter Wiersinga (Hoofd Koets- en Rijstal van het Koninklijk Stal Departement).

De 57ste editie van Jumping Amsterdam vindt plaats van 28 tot en met 31 januari 2016 in de RAI Amsterdam. Kijk voor meer informatie op de vernieuwde website www.jumpingamsterdam.nl.