Vorig jaar zorgde Gerard Joling al voor veel sensatie met zijn optreden te paard tijdens de Amsterdam Dressage & Show Night in de Amsterdam RAI. Ook deze editie maken diverse bekende Nederlanders hun opwachting tijdens Jumping Amsterdam.  Op zondagavond 23 januari nemen zangeres Joke de Kruijf en presentatrice Chimène van Oosterhout plaats in het zadel.

Jumping Amsterdam 2011 wordt op zondag 23 januari afgesloten met de Amsterdam Dressage & Show Night, presented by De Zwaluwhoeve. De presentatie is in handen van niemand minder dan glamourvrouw Chimène van Oosterhout. De dressuuravond vol sport, show en muziek wordt geopend door het New Classic Quartet: de vier geweldige zangers Marcel Smid, Roy van den Akker, Bart Mijnster en Michael van Hoorne verdienden hun sporen in de musical- en operawereld. Musicalster Martin van Bentem, bekend van Dirty Dancing, en So You Think You Can Dance-finaliste Marielle Constancia zorgen vervolgens voor Zuid-Amerikaanse danssferen in de piste.

Natuurlijk komt de dressuursport uitgebreid aan bod. Bijvoorbeeld in een clinic van wereldkampioenen Edward Gal en Hans Peter Minderhoud. Op het programma staan verder de Rabo Future Cup met deelname van o.a. de talenten Diederik van Silfhout, Jenny Schreven, Marrigje van Baalen en Yessin Rahmouni, De Zwaluwhoeve Prijs (finale Z2 kür op muziek) en een clinic van vierspanmenner en meervoudig wereldkampioen IJsbrand Chardon, mogelijk gemaakt door PrimeVal.

Tijdens de finale van de modellenwedstrijd wordt hét Couture Hippique gezicht van 2011 gekozen door het publiek en een vakkundige jury bestaande uit o.a. topvisagist Thijs Willekes en presentatrice Fabiënne de Vries. In het spectaculaire slot van het avondvullende programma komt een defilé van BN-ers voorbij met o.a. zangeres Joke de Kruijf, presentatrice Chimène van Oosterhout en dressuurruiter Tommie Visser, al dan niet te paard.

Volg het laatste nieuws op www.twitter.com/jumpingadam.