Start je eigen Jumping Amsterdam collectie!
Mooi om te dragen én mooi om te bewaren. Dat is de unieke Jumping Amsterdam 2020 broche! De broche is van rvs met een plating van 18-karaats goud. Dit collector’s item kan je bewaren in de speciaal daarvoor bestemde collector’s box waar er maar liefst 5 inpassen. Zo creëer je je eigen tastbare herinnering aan 5 edities Jumping Amsterdam.

 

 

 

 

 

Dus wacht niet te lang en pre-order dit prachtige sieraad hier. Voor € 20,95 krijg je zowel het collector’s item als de box in je bezit (reguliere verkoopprijs tijdens het evenement € 21,95). Je kan ook alleen de broche bestellen voor € 17,95 (reguliere verkoopprijs tijdens het evenement € 18,95). Het pre-order tarief is geldig bij een online bestelling tot en met 31 december 2019. Je kan je bestelling plaatsen via onderstaand formulier. Na het plaatsen van je pre-order ontvang je een factuur en na betaling kan je jouw eigen collector’s item en box ophalen tijdens Jumping Amsterdam.

Jumpertje
Naast de prachtige collectie, zal er in de stand van Jumping Amsterdam op het evenement nog een leuk item te verkrijgen zijn, een klein Jumpertje. Het schattige zachte knuffeltje is het perfecte bewaarelement! Voor de Jumper knuffel kan geen pre order worden geplaatst.

 
      
 

Merchandise Jumping Amsterdam
Naast de broche, zijn er natuurlijk ook nog de mooie polo, het lekkere sweatvest en de stoere cap. Alle Jumping artikelen vind je hieronder. Wil je een pre order plaatsen? Klik dan hier. De polo lady en het sweatvest zijn helaas uitverkocht.    

Voor meer informatie kun je mailen naar [email protected].

 
Broche 2020 met collectors box € 20,95
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Broche 2020 € 17,95
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Collectors box €4,95
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Cap(1 maat) € 10,00
 
 Polo lady (maat XS t/m XL) € 22,50
 
 
 
Polo Men (maat XS t/m XL) € 22,50
 
 
 
Sweatvest (maat XS t/m XL) € 30,00
 
 
 
 
 
 Pre-order Formulier