Op zondagochtend 22 januari is Jumping Amsterdam helemaal ingericht voor de allerjongste paardenliefhebbers. ‘Jumpertjes’ maken kans om samen met hun pony mee te doen aan de Bixiekids-estafette. Stuur een mooie e-mail met motivatie en contactgegevens naar [email protected]. De leukste drie inzendingen schitteren straks in de piste op de Novotel Jumpertjes Kinderochtend en winnen bovendien vier vrijkaarten voor de kinderochtend.

De Novotel Jumpertjes Kinderochtend is gevuld met actieve programmaonderdelen in én buiten de piste voor de kleinste en jongste paardenfans. Vanaf 9.00 uur kunnen kinderen en hun ouders genieten van Bixiespelletjes, kunnen de Jumpertjes zelf ganzendrijven in de piste en onder leiding van teamcaptains hun kennis testen in het interactieve PaardenLeren spel dat is ontwikkeld door de KNHS en FNRS en mede mogelijk gemaakt door de Rabobank. De razendsnelle shetlandpony’s van het Grand National Pony Team nemen in augustus 2012 afscheid en racen dus voor de allerlaatste keer rond in de RAI. Ook het populaire paard-pony relais is weer onderdeel van het programma, waarbij een internationale springruiter en een jong ponytalent een team vormen. Als afsluiting geeft de populaire meidengroep Jump! een optreden in het promodorp. Cheyenne en Mayleen zingen allerlei liedjes met paarden in de hoofdrol; Adelinde Cornelissen is zelfs te bewonderen in hun nieuwste videoclip! Bekijk de video van Jump! http://www.youtube.com/watch?v=wcMohiglAj0

Meedoen aan de Bixiekids-estafette?
Vertel waarom jij en je pony zo goed zijn in spelletjes en je graag aan Jumping Amsterdam wilt deelnemen, stuur deze informatie naar*:

Jumping Amsterdam
o.v.v. Bixiekids-estafette
Postbus 77655
[email protected]

naam:
adres:
postcode en plaats:
telefoonnummer:
e-mail:
leeftijd:
naam pony:
leeftijd pony:
wedstrijdervaring:

*In de tweede week van januari 2012 worden de winnaars bekend gemaakt via www.jumpingamsterdam.nl/nl/kinderochtend en ontvangen de winnaars persoonlijk bericht.

Programma
09.00 uur Opening en aansluitend Bixie demonstratie
09.20 uur Ganzendrijven door Jumpertjes in de piste
09.40 uur Shetland Grand National Pony Team
09.55 uur Interactief spel: PaardenLeren
10.15 uur Pauze in de piste, activiteiten in het promodorp
10.35 uur Paard-pony relais
11.10 uur Optreden Jump!, met signeersessie
11.45 uur Goodie bag ophalen

Ook in het promodorp zijn volop activiteiten; ontmoet Jumper de mascotte of maak een ritje op een van de vele pony’s.