Van 19 tot en met 22 januari is het weer zover! De 53e editie van Jumping Amsterdam belooft 4 dagen spannende topsport, spectaculaire shows, entertainment en Amsterdamse feestjes in de Amsterdam RAI.

 Met prachtige internationale rubrieken zoals de Reem Acra FEI World Cup  â„¢ Dressage en de Grote Prijs van Amsterdam springen is deelname van de wereldtop gegarandeerd. Ruiters komen graag naar Amsterdam; niet in de laatste plaats vanwege de goede sfeer en het fantastische publiek. Naast topsport zullen bezoekers in de RAI ook kunnen genieten van de meest toonaangevende show van dit moment van Lorenzo, ook wel ‘The flying Frenchman’ genoemd. Met zijn spectaculaire Action Show laat Lorenzo zien dat geen enkele hindernis te hoog is voor hem en zijn prachtige schimmels!

Traditiegetrouw is de donderdag voor de basisruiters, staat de Telegraafavond op vrijdag bol van de springsport en is het op zondagavond de beurt aan die andere discipline tijdens de Amsterdam Dressage & Show Night. Kortom het programma biedt voor elk wat wils. Buiten de piste is er ook genoeg te doen zoals winkelen in het promodorp, genieten van een heerlijk diner (met uitzicht op de piste) in het Holland Restaurant en de after parties met Café Bolle Jan en Gerard Joling.

Kaarten voor Jumping 2012 kunt u hier reserveren.