Jumping Amsterdam en Harry’s Horse hebben hun samenwerking verlengd tot en met 2026.

Jumping Amsterdam en Harry’s Horse hebben hun samenwerking verlengd tot en met 2026. “Ook de komende jaren is Harry’s Horse een trotse sponsor van Jumping Amsterdam.  

Wij leveren de prachtige statiedekens met het Jumping Amsterdam logo.  

Een succesvol partnerschap zowel symbolisch als letterlijk een warme deken!”, vertelt Armando Jansen, directeur van Jansen International Trading BV waar Harry’s Horse onderdeel van is.  

 

Harry’s Horse gevestigd in Hillegom levert al sinds 1974 de mooiste producten voor zowel paard als ruiter. Harry’s Horse bediend ruim 2.000 winkels in meer dan 40 landen. De producten van Harry’s Horse zie je zowel bij de ruiters met één paard tot grote stallen. Harry’s Horse is dus toegankelijk voor iedereen en dat komt ook door de betaalbare kwaliteit die zij leveren.  

 

We zijn blij dat we de samenwerking met Harry’s Horse voor 3 edities hebben verlengd en we de prachtige dekens zien verschijnen tijdens de ererondes!” vertelt directeur Irene Verheul enthousiast.  

 

De strijd om de felbegeerde dekens gaat al van start in oktober tijdens de selectiewedstrijden voor de nationale rubrieken. Naast prijswinnaars ontvangen alle grooms bij aankomst in de RAI Amsterdam een deken als welkomst cadeau!