JUMPING AMSTERDAM EN YUVERTA TEKENEN MEERJARIG CONTRACT  

Om de huidige samenwerking te bekrachtigen en te verstevigen hebben Irene Verheul, algemeen directeur Jumping Amsterdam en Denise Verweij, manager van de paardensport en -houderij van Yuverta, tijdens de Hippische Ondernemer Dag op Horse Event hun samenwerking verlengd tot en met 2026.  

“Al vele jaren nemen studenten paardensport en -houderij deel aan de organisatie van Jumping Amsterdam en dit zetten wij graag door!” verteld Denise Verweij enthousiast. “De studenten bieden meerdere dagen ondersteuning bij de activiteiten op en rondom het stallencomplex van Jumping Amsterdam. Op deze manier kunnen zij hun geleerde vaardigheden in de praktijk brengen en krijgen zij een beeld bij de organisatie van een paardensport event.” Naast de huidige ondersteuning tijdens Jumping Amsterdam gaan de studenten ook een bijdrage leveren aan activiteiten in aanloop naar Jumping Amsterdam.  

“Educatie behartigen staat hoog in het vaandel bij Jumping Amsterdam. Daarom zijn wij ook zeer enthousiast dat de samenwerking met Yuverta voor de komende drie jaar vaststaat.” verteld Irene Verheul enthousiast. “De studenten worden door de grooms enthousiast onthaald, zij helpen met het laden en lossen van alle spullen. Hierbij krijgen de studenten een exclusief kijkje achter de schermen van een internationale wedstrijd. De studenten krijgen op deze manier de mogelijkheid om hun kennis en connecties te verbreden en mensen vanuit de topsport te ontmoeten. Wij kijken dan ook zeer uit naar de aankomende editie van Jumping Amsterdam en zijn enthousiast om kennis over te brengen naar de volgende generatie.”