Net als vorig jaar is er bij deze editie van Jumping Amsterdam weer gefilmd voor het Nederlandse programma Passe Partout. Presentatrice Jenneke Smit heeft een kijkje achter de schermen kunnen nemen en gepraat met onder andere Noelle Nanning, het Rabo Talent van het Jaar, de winnares van de kür Charlotte Dujardin en nog vele anderen.

Iedere maand wordt er in Passe Partout een ander paardenevenement onder de loep genomen. Eind vorig jaar was de crew van Passe Partout al bij de Military van Boekelo, het Global Dressage Forum en Jumping Indoor Maastricht. In februari zullen er opnames gemaakt worden bij de KWPN Hengstenkeuring en in maart bij Indoor Brabant.

Passe Partout wordt uitgezonden op de televisiezender Horse & Country TV. Deze van oorsprong Engelse zender, is in Nederland te ontvangen voor de digitale abonnees van CAI Harderwijk, Caiway, DELTA, Fype, Glashart Media/Telfort, Kabelnet Veendam, Kabelnoord, Kabeltex, Lijbrandt, OnsBrabantNet, Scarlet, Solcon, Ziggo en analoog op het netwerk van UPC in de regio Zuid Holland Zuid.

De première van Passe Partout: Jumping Amsterdam is op maandag 3 februari om 20.30 uur.