Jumping Amsterdam en livestreamservice ClipMyHorse.TV Nederland BV hebben deze week een meerjarig samenwerkingscontract ondertekend. Het internationale paardensportevenement is van donderdag 26 tot en met zondag 29 januari over de hele wereld via een livestream te volgen op www.clipmyhorse.tv.

Xander Sandell van ClipMyHorse.TV: “Jumping Amsterdam is een fantastisch evenement dat wij nog niet aan onze kijkers konden laten zien. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat wij dit prachtige evenement vanaf 2017 kunnen verslaan en uitzenden via ons web-tv-kanaal. Wij zien de groeiende populariteit van dit type paardensportevenementen, met name ook vanuit het buitenland. Daarom willen wij vanuit ClipMyHorse.TV dit concours aangrijpen om het direct in meerdere talen, waaronder Duits, Nederlands, Frans en Engels, uit te zenden. Op deze manier kunnen wij voldoen aan de groeiende vraag en verwachten wij nog meer toeschouwers te genereren die van dit soort topsport evenementen kunnen genieten.”

Annemarike van Putten-Bunschoten vult hem namens Jumping Amsterdam aan:  â€œWij zien de samenwerking met ClipMyHorse.tv als een mooie kans om Jumping Amsterdam internationaal nog meer op de kaart te zetten. Met meertalig commentaar wordt het bereik van zowel het evenement als onze partners mondiaal vergroot. Jumping is erg populair onder het Nederlandse publiek, daar zijn de jaarlijks uitverkochte tribunes het bewijs van. Via de livestream van ClipMyHorse.tv kunnen we de mooie paardensport waar Jumping om bekend staat nu met nog meer mensen delen. “

Over ClipMyHorse.tv
ClipMyHorse.TV is met meer dan 150 paardensport- en fokkerijevenementen in heel Europa de leidinggevende aanbieder van live-uitzendingen. De uitzendingen op ClipMyHorse zijn gratis te bekijken. Premium-leden kunnen de evenementen ook later terug kijken en in het online archief zoeken op specifieke ruiters en paarden. Bovendien zijn uitzendingen voor leden in drie kwaliteitsniveaus en op volledige scherm beschikbaar. Kijk voor meer informatie op www.clipmyhorse.tv/nl/.