Van 22 tot en met 25 januari 2009 staat een zeer bijzondere editie van Jumping Amsterdam op de internationale kalender. Het is namelijk de 50ste! Voor de viering van dit bijzondere jubileum is de organisatie erin geslaagd een zeer aantrekkelijk programma samen te stellen voor zowel de ruiters als het publiek. Een reden voor Jumping Amsterdam om haar nieuwe site te lanceren!

Op www.jumpingamsterdam.nl is alle actuele informatie over het evenement te vinden. Het programma voor 2009 wordt bekend gemaakt, evenals onder andere de competities voor basisruiters, de kortingsprijzen in de Jumpinghotels, de jubileumacties en het laatste nieuws. Daarnaast bevat de site van Jumping een schat aan archiefmateriaal waaronder foto’s en uitslagen van eerdere edities. Op woensdag 15 oktober is de kaartverkoop voor Jumping 2009 gestart. Gezien het programma zal de belangstelling groot zijn. Na de dag voor de basis- en nationale springruiters op donderdag 22 januari, opent het internationale programma op vrijdag met dressuur. In de Grand Prix wordt door de beste ruiters ter wereld gestreden om de startplaatsen voor de kür op muziek van zaterdag. Vrijdagavond staat in het teken van internationale springsport en het jubileum van Jumping. Oud-winnaars en deelnemers van de Grote Prijs van Amsterdam zullen het nog eenmaal tegen elkaar opnemen in de internationale piste. De helden van weleer krijgen ongetwijfeld een warm onthaal van het Amsterdamse publiek.

Op zaterdag 24 januari zal de Amsterdam RAI vol zitten met dressuurliefhebbers. Hoogtepunt die dag is de FEI World Cup, met als grote favoriete Olympisch kampioene Anky van Grunsven. Zaterdagavond staat in het teken van springsport op het hoogste niveau en uiteraard een Amsterdams ruiterbal. Op zondag staan opeenvolgend de kinderochtend, de BMC Grote Prijs van Amsterdam en de dressuuravond op het programma.

Kortom, 22 tot en met 25 januari 2009 is de hippische wereldtop aanwezig in de Amsterdam RAI. Voor trouwe bezoekers die niks willen missen van Jumping zijn er de zeer aantrekkelijk geprijsde passe-partouts (algemeen of alleen voor de dressuurdagdelen). Kijk voor al het nieuws, programma en de kaartverkoopprijzen op het nieuwe www.jumpingamsterdam.nl!