Dinsdag 4 september was Stoeterij Sterrehof in Nunspeet het prachtige decor van de derde Jumping Get-Together. Tijdens deze bijeenkomst werd er door voorzitter Hans Bakker vooruitgeblikt op de komende editie van Jumping Amsterdam waarbij topsport, entertainment en Amsterdam centraal staan maar ook vernieuwing een belangrijke rol speelt.

Gastheer Ivo Campagne maakte graag van de gelegenheid gebruik om de circa 60 genodigden deelgenoot te maken van de visie van zijn stoeterij. Naast een presentatie van een aantal prachtige fokproducten van onder andere Sterrehof’s Opium gaf Marc Houtzager, die de paarden van de Stoeterij op internationaal niveau uitbrengt en tijdens de Olympische Spelen in Londen met Sterrehof’s Tamino deel uitmaakte van het zilveren team, een clinic over de opleiding van jonge springpaarden. Daarna konden de gasten een kijkje achter de schermen nemen op de Stoeterij met al haar prachtige faciliteiten.

De opkomst, het stralende weer, de bijzondere ambiance en de gastvrijheid van de familie Campagne en hun medewerkers zorgden tezamen voor een bijzonder geslaagde middag.