Jumping Amsterdam is op zoek naar 2 stagiair(e)s die het team van Jumping Amsterdam komen versterken bij de organisatie van dit evenement. De 61e editie van het concours hippique, dat jaarlijks tienduizenden bezoekers trekt, vindt plaats van 23 t/m 26 januari 2020. Naast topsport met o.a. de Longines FEI Jumping World CupTM Presented by RAI Amsterdam en de FEI Dressage World CupTM, biedt Jumping ook een attractief randprogramma met shows, optredens en vele winkel- en eetgelegenheden.

De werkzaamheden:
* Je gaat zelfstandig deelprojecten opzetten en ontwikkelen. Hiervoor maak je bijvoorbeeld de conceptuitwerking, de planning, stel je de deelbegroting op en houd je je bezig met de marketing en sales activiteiten die bij het project horen.
* Je creëert draaiboeken, vraagt offertes op en onderhoudt contacten met leveranciers en medewerkers/vrijwilligers. 
* Je biedt administratieve ondersteuning, bijvoorbeeld door het bijhouden van gastenlijsten en hotelreserveringen, inschrijvingen van deelnemers, het verwerken van persaccreditaties en het telefonisch te woord staan van bezoekers, exposanten, medewerkers en leveranciers.

Dit breng jij mee:
* Je volgt een HBO opleiding in de richting van Hospitality Management of Event Management, Commerciële Economie, Communicatie.
* Je bent op zoek naar een meewerkstage.
* Je hebt affiniteit met en kennis van de paardensport.
* Je bent stressbestendig, flexibel en je hebt geen 9-5 mentaliteit.
* Je bent enthousiast en een echte teamplayer.
* Je hebt uitstekende sociale en communicatie vaardigheden in zowel het Nederlands als in het Engels.
* Je bent in het bezit van rijbewijs B.
* Je creëert actuele content voor en onderhoudt onze social media kanalen.

Wie zijn wij
Je komt te werken in een zeer gemotiveerd team met passie en hart voor het evenement. Er is veel ruimte voor eigen initiatief, dit wordt zelfs aangemoedigd. De lijnen zijn kort, er wordt hard gewerkt en er heerst een informele sfeer. Met elkaar werken we naar één gezamenlijk doel: een succesvol Jumping Amsterdam!

Wat jij van ons kan verwachten:
* Uitdaging!
* Een inspirerende stageomgeving
* Ontwikkelingsmogelijkheden
* Goede stagevergoeding en vrije dagen
* Een collegiaal team

Belangrijke informatie en contact
Voor deze stage ben jij vanaf september 2019 minimaal 5 maanden beschikbaar voor 40 uur per week. Wil jij deel uitmaken van het Jumping-team? Solliciteer dan nu en stuur je CV en motivatie per e-mail voor 1 april naar Irene Verheul, [email protected].