Een rit in stijl, een overwinning met klasse. Wedstrijdjassen die het verhaal van succes vertellen.   

Het merk Juuls Jackets is in 2010 ontstaan vanuit passie voor de paardensport en liefde voor ontwerpen. Oprichtster Julien Scholte startte vanuit een missie om haar passie voor paarden, design en commercie op unieke wijze te combineren. Iedere ontwerp rij-jas is het resultaat van een bijzonder creatieproces.  

“Inmiddels is Juuls Jackets uitgegroeid tot een internationaal wedstrijdmerk met verkooppunten in meerdere landen. In de groei die we de afgelopen jaren hebben doorgemaakt, zijn we er trots op dat we altijd trouw zijn gebleven aan ons kernprincipe: tijdloze, duurzame en verfijnde ontwerpen die ervoor zorgen dat wedstrijdruiters comfortabel en stijlvol gekleed zijn. Het is belangrijk dat ruiters zich goed voelen in wat ze dragen om een uitstekende prestatie te kunnen leveren. Daarom zijn mijn wedstrijdjassen gemaakt van de beste kwaliteit technisch merino wol en hebben ze een geweldige pasvorm die de houding van de wedstrijdruiter optisch optimaliseert. “ aldus Julien Scholte.  

Ze vervolgt: “Ik ben trots dat ik dit jaar wederom een mooie samenwerking heb met Jumping Amsterdam. De plaats waar stijl en prestaties samenkomen op het wereldtoneel van de paardensport. Het is geweldig om hier deel van uit te mogen maken. In de schijnwerpers van de overwinning, overhandigen de dames van de prijsuitreiking, de prijzen in mijn exclusief ontworpen jassen voor Jumping Amsterdam. 

Door de internationale groei van het merk komt er nu een naamswijziging. Vanaf 2024 verandert het merk haar naam van Juuls Jackets naar JUUL C.  

Benieuwd geworden naar de collectie? U vindt deze op www.juul-c.com en bij de entree van Jumping Amsterdam.