AMSTERDAM – Van donderdag 21 tot en met zondag 24 januari 2010 is het Hollandcomplex van de Amsterdam RAI omgetoverd tot het centrum van de internationale paardensport. De wereldtop aan spring – en dressuurruiters komt naar Jumping Amsterdam, het evenement dat jaarlijks tienduizenden bezoekers trekt. Jumping biedt naast topsport met o.a. de FEI wereldbeker dressuur en BMC Grote Prijs van Amsterdam, een fantastisch randprogramma. De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan, vanaf donderdag 8 oktober kunnen bezoekers hun entreebewijzen bestellen.

Voor de stad Amsterdam behoort Jumping samen met de Amsterdam Marathon en de Zesdaagse tot de belangrijkste en bekendste sportevenementen. Internationale paardensport en een goed gevulde prijzenpot staan garant voor topdeelname. De wereldberoemde Fransman Jean-François Pignon geeft dagelijks een sprookjesachtige show met zijn paarden die in vrijheid bewegen. De vele standhouders op het gebied van lifestyle en paardensport, gezellige eetgelegenheden en optredens van bekende artiesten zorgen voor een veelzijdig uitje voor een breed publiek. Uitgebreide informatie voor deelnemers en bezoekers is te vinden op www.jumpingamsterdam.nl.

Jumping Amsterdam biedt dit jaar voor het eerst de mogelijkheid e-tickets te bestellen. Indien u via www.jumpingamsterdam.nl uw toegangsbewijzen bestelt, ontvangt u uw e-ticket(s) met barcode per e-mail. Print uw ticket(s) zelf en bespaar op de verzendkosten! Toegangskaarten zijn ook verkrijgbaar via het callcenter op telefoonnummer 0900-9000500 (tijdens kantooruren 45 cpm) en bij ruim 400 winkels van Primera.