Van donderdag 23 tot en met zondag 26 januari 2014 vindt de 55ste editie van Jumping Amsterdam plaats in de Amsterdam RAI. De internationale top strijdt in onder andere de Reem Acra FEI World Cup™ Dressuur en de Grote Prijs van Amsterdam springen om de goed gevulde prijzenpot.  De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan.  

Naast deze topsport kunt u genieten van een programma vol show en entertainment en wegens succes ook dit jaar weer op zondagavond de spectaculaire men avond ‘Mennen in MokumÂ’.  Ook zijn er vele standhouders op het gebied van lifestyle en paardensport, gezellige eetgelegenheden en optredens van onder andere Peter Beense en Danny de Munk. Jumping Amsterdam is een veelzijdig uitje voor een breed publiek. Uitgebreide kaartverkoop informatie is  hier  te vinden.

Als u via de website van Jumping Amsterdam uw toegangsbewijzen bestelt, ontvangt u uw e-ticket(s) met barcode per e-mail. Print uw ticket(s) zelf en bespaar op de verzendkosten! Toegangskaarten zijn ook verkrijgbaar via het callcenter op telefoonnummer 0900-9000500 (45cpm geopend op werkdagen van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur) en bij ruim 400 winkels van Primera.