Van donderdag 20 tot en met zondag 23 januari 2011 is het Hollandcomplex van de Amsterdam RAI  het centrum van de internationale paardensport. De wereldtop aan spring – en dressuurruiters komt naar Jumping Amsterdam, het evenement dat jaarlijks tienduizenden bezoekers trekt. Jumping biedt naast topsport met o.a. de FEI wereldbeker dressuur en BMC Grote Prijs van Amsterdam springen, een fantastisch randprogramma. De voorverkoop is inmiddels van start gegaan. Bezoekers kunnen hun entreebewijzen nu telefonisch of online bestellen, om zich te verzekeren van toegang en de beste zitplaatsen.

Jumping Amsterdam is mondiaal een prominent paardensportevenement. Ook voor de stad Amsterdam behoort Jumping samen met de Amsterdam Marathon en de Zesdaagse tot de belangrijkste sportevenementen. De internationaal hoog gedoteerde rubrieken staan garant voor topdeelname. Met vele standhouders op het gebied van lifestyle en paardensport, gezellige eetgelegenheden en optredens van bekende artiesten zorgt Jumping Amsterdam voor een veelzijdig uitje voor een breed publiek. Uitgebreide kaartverkoopinformatie voor deelnemers en bezoekers is hier te vinden.

Indien u via deze website uw toegangsbewijzen bestelt, ontvangt u uw e-ticket(s) met barcode per e-mail. Print uw ticket(s) zelf en bespaar op de verzendkosten! Toegangskaarten zijn ook verkrijgbaar via het callcenter op telefoonnummer 0900-9000500 (tijdens kantooruren) en bij ruim 400 winkels van Primera.

Volg Jumping Amsterdam via Twitter.com/JumpingAdam