Van donderdag 26 tot en met zondag 29 januari 2017 vindt de 58ste editie van Jumping Amsterdam plaats in de RAI Amsterdam. Geniet van het allerhoogste dressuurniveau in de FEI World Cup™ Dressage op vrijdag (Grand Prix) en zaterdag (Kür op muziek) en spectaculaire springsport in De Telegraaf Prijs op vrijdagavond, de Six Bar op zaterdagavond en Grote Prijs van Amsterdam op zondagmiddag.  De kaartverkoop start op zaterdag 1 oktober 2016. Tot 1 december geldt een aantrekkelijk ‘early bird’ tarief.

Naast topsport kunnen bezoekers genieten van een programma vol show en entertainment, zowel binnen als buiten de piste. Komende editie zorgt de Franse Alizee Froment voor indrukwekkende shows. Met slechts een touw om de hals van haar schimmel toont Grand Prix-amazone moeiteloos pirouettes en wissels om de pas. Voor de jonge paardenfans is de Novotel Jumpertjes Kinderochtend op zondag een fantastisch uitje. Ook zijn er meer dan 50 standhouders op het gebied van lifestyle en paardensport, gezellige eetgelegenheden en optredens van Café Bolle Jan en bekende artiesten op het ‘Leidseplein’ in het promodorp.

Selectiewedstrijden
Donderdag 26 januari krijgen basisspringruiters en nationale dressuurruiters de kans om zelf deel te nemen in de RAI Amsterdam! Voor de klasse L, M, Z en ZZ springen  worden selectiewedstrijden gehouden. Per wedstrijd verdienen de beste drie combinaties per klasse een startbewijs voor de finale. De eerste selectiewedstrijd vindt dit weekend plaats bij de Wierringermeerruiters in Middenmeer. Deelname aan de Lichte Tour-dressuurrubriek is mogelijk door kwalificatie in één van de zes voorselecties. De eerste selectiewedstrijd wordt dit weekend verreden tijdens de Subtopwedstrijd in Emmeloord.

Kaartverkoop
Uitgebreide informatie over de kaartverkoop en selectiewedstrijden is   te vinden op de website www.jumpingamsterdam.nl. Tot 1 december geldt een aantrekkelijk ‘early bird’ tarief. Toegangskaarten zijn ook verkrijgbaar via het callcenter op telefoonnummer 0900-9000500 (40cpm geopend op werkdagen van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur) en bij ruim 400 winkels van Primera.

Meld je nu aan voor de gratis nieuwsbrief van Jumping Amsterdam.