Amsterdam is nog maar tien weken verwijderd van het topsportevenement dat jaarlijks plaatsvindt in onze hoofdstad. Jumping Amsterdam is bij het grote publiek het bekendste paardensportevenement dat ons land rijk is. Van 24 tot en met 27 januari bezoekt de crà ¨me-de-la-crà ¨me aan ruiters en amazones de Amsterdam RAI voor de 49e editie van ‘Jumping’, dat tevens de sportieve aftrap van het Olympisch jaar betekent. De voorverkoop, in handen van TopTicketLine, is inmiddels van start gegaan.

Voor de buitenwereld leek het wellicht enige tijd stil omtrent Jumping Amsterdam. Achter de schermen wordt door de organisatie echter al maanden lang hard gewerkt aan de voorbereidingen voor editie 2008. Het laatste weekend van januari is Jumping Amsterdam gastheer van de Rolex FEI World Cup springen en de FEI World Cup dressuur. Andere hoogtepunten in het programma zijn onder andere de Grote Prijs van Amsterdam op zaterdagavond en voor de dressuurliefhebbers het Dressuurgala op zondag.

Iedereen die vast in de Jumping stemming wil komen kan via de website een gratis sticker bestellen. Door hier een leuke foto van te maken en op te sturen, maakt de inzender kans op een set vrijkaarten. Toegangskaarten zijn te bestellen via TopTicketLine op telefoonnummer 0900-3005000 (45 cpm). Uitgebreide informatie is te vinden op www.jumpingamsterdam.nl.