Van donderdag 19 tot en met zondag 22 januari 2012 vindt de 53e editie van Jumping Amsterdam plaats in het Hollandcomplex van de Amsterdam RAI. De internationale top strijdt in onder andere de Reem Acra FEI World Cup™ Dressuur en de Grote Prijs van Amsterdam springen om de goed gevulde prijzenpot. Naast topsport kunt u genieten van een programma vol show en entertainment.

De kaartverkoop is inmiddels van start gegaan. Bezoekers kunnen hun entreebewijzen nu telefonisch of online bestellen, om zich te verzekeren van toegang en de beste zitplaatsen.

Jumping Amsterdam is een jaarlijks hoogtepunt op de hippische kalender. De top uit de dressuur- en springsport komt jaarlijks eind januari naar de Amsterdam RAI om te strijden om verschillende grote prijzen. Daarnaast zijn er vele standhouders op het gebied van lifestyle en paardensport, gezellige eetgelegenheden en optredens van bekende artiesten. Jumping Amsterdam is een veelzijdig uitje voor een breed publiek. Uitgebreide kaartverkoopinformatie voor bezoekers is hier te vinden.

Indien u via deze website uw toegangsbewijzen bestelt, ontvangt u uw e-ticket(s) met barcode per e-mail. Print uw ticket(s) zelf en bespaar op de verzendkosten! Toegangskaarten zijn ook verkrijgbaar via het callcenter op telefoonnummer 0900-9000500 (45cpm geopend op werkdagen van 09.00 tot 19.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur) en bij ruim 400 winkels van Primera.