Ook komende editie wordt de Para Dressuur Trophy verreden op Jumping Amsterdam. Gisteren werd bekend gemaakt dat Witte Van Moort komende drie jaar titelsponsor is van de para-dressuurcompetitie.

Maarten van der Heijden, technisch directeur van de KNHS: “We zijn ontzettend blij met Witte Van Moort als nieuwe sponsor van de Para Trophy Dressuur. Dit is een enorme stimulans voor de promotie en ontwikkeling van het aangepast sporten, zowel in de breedte als in de topsport. De competitiewedstrijden tellen tevens mee voor kadervorming. De afgelopen jaren heeft de parasport zich sterk ontwikkeld en zijn de sporters zeer succesvol op internationaal niveau. Mede dankzij de sponsoring van Witte Van Moort hopen we natuurlijk dat we deze trend voort kunnen zetten.”

Wido van Moort: “Het is belangrijk dat aangepaste sporters een kans krijgen om zich te ontwikkelen en ervaring op doen op een hoger niveau. De Witte Van Moort Para Dressuur- biedt deze mogelijkheid en wij zijn trots om daar als sponsor ons steentje aan bij te dragen.”

Kijk hier voor meer informatie.

Kalender Witte Van Moort Para Dressuur Trophy:
24 december 2017 – Hellendoorn
13 januari 2018 – Zuidwolde
26 januari 2018 – Jumping Amsterdam
18 februari 2018 – Beuningen
23 februari 2018 – Berkel Enschot
8 maart 2018  – Indoor Brabant
ntb  – Finale

Bron: KNHS, foto: Digishots