Atelier Loeviera organiseert speciaal voor Jumping een tentoonstelling op het PC Hooftstraat Paviljoen bij de VIP-tribunes. José Loeviera ontwierp 20 kunstpaarden op sokkels van ‘Amsterdammertjes’. Het design van de kunstenares is geïnspireerd op de stad Amsterdam en de PC Hooftstraat.

De kunstpaarden  zijn door 20 bekende kunstenaars beschilderd:
Menno Baars, Hans Kleinjan, Harry van der Woerd, Merel Kooning, Beatrix Frederiks, Lily Marneffe, Jacques Tange, Mirelle Vegers, Joop de Chene, ‘Vrolijk Schilderij’, Maja Boot, Charlotte Burgmans, Pieternel Elsen, Nicole Houweninge, Thijs Lansbergen, Sylvie Overheul, Luuk van der Bult (stichting Reinaerde), Karin Smits, Juul Smulders, Annemieke Wolter, Argentina Zamora en José Loeviera zelf.

In combinatie met de origineel beschilderde paarden exposeren deze kunstenaars, op uitnodiging van Art Vinkeveen, ook hun eigen werk op het PC Hooftstraat Paviljoen. Komende editie wordt hier bijzondere aandacht geschonken aan het thema ‘Kunst en Luxury Lifestyle’. Fine Oak Buitenobjecten en Atelier Loeviera zorgen samen met de andere standhouders voor een bijzondere sfeer, waar grootstedelijke allure een spannende combinatie vormt met de warme chique van het landelijk wonen. Bezoekers kunnen genieten van innovatieve ontwerpen op het gebied van interieur en buitenleven, mode, sieraden en luxe gadgets.

Informatie standhouders