Op Jumping Amsterdam 2015 gaat Gert van den Hof in het shownummer aan het werk met onbeleerde paarden. De organisatie is voor deze demonstratie op zoek naar geheel groene paarden.

Gert van den Hof is een begrip in de paardenwereld. Al op jonge leeftijd ontwikkelde hij zijn eigen methode om paarden zadelmak te maken. Hiermee is Gert van den Hof in staat om volledig onervaren paarden binnen 15 minuten te berijden. Door de jaren heeft hij met deze methode honderden paarden zadelmak gemaakt. Binnen zeer korte tijd onderscheidt hij karaktertypes bij verschillende paarden. Hierdoor is hij in staat snel de juiste verhouding tussen mens en dier te bewerkstelligen.

Wil jij je paard zadelmak laten maken in de hoofdpiste van Jumping Amsterdam, meld je dan snel aan. Vermeld bij de aanmelding duidelijk de naam van het paard, de stokmaat, afstamming, leeftijd, geslacht en jouw naam, adresgegevens en telefoonnummer. Je kunt je paard tot donderdag 15 januari aanmelden per e-mail  [email protected]. Kijk voor meer informatie op  www.stalgertvandenhof.nl.

Jumping Amsterdam 2015 vindt plaats van donderdag 29 januari tot en met 1 februari in het Hollandcomplex van de Amsterdam RAI. De demonstraties van de Gert van den Hof vinden plaats in het programma op vrijdag, zaterdag en zondag.