Tijdens ‘Jumping’ is het jureren niet alleen voor dressuurofficials weggelegd. Gedurende de FEI Grand Prix op vrijdagochtend (kwalificatie Reem Acra FEI World Cup Dressage) krijgen je als bezoeker de kans om je kennis te testen en uit te breiden met het succesvolle publieksonderdeel ‘Jureren kun je Leren’. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Op een eigen protocol kun je een vooraf aangewezen combinatie beoordelen op de verschillende onderdelen. Na afloop van de rubriek licht juryvoorzitter Wim Ernes samen met Belgische collega Jacques van Daele de proef en de beoordeling toe aan de hand van beeldmateriaal, waardoor interessante vragen worden gesteld en discussies op gang komen.

Enkele reacties van deelnemers aan Jureren kun je Leren tijdens Jumping 2010:

“Erg leuk en leerzaam initiatief, zeker mee door blijven gaan.”

“Mooie aanvulling op het programma!”

“Het was een ontzettende leuke ervaring. Vooral de openheid van de internationale juryleden was heel leerzaam en inspirerend.”

Iedereen die in het bezit is van een toegangskaart voor het dagprogramma van vrijdag 21 januari kan zich gratis aanmelden voor het onderdeel Jureren kun je Leren. Dit kan door middel van het sturen van een e-mail met uw naam, adresgegevens en het aantal personen naar [email protected]. Je ontvangt dan een bevestiging van de aanmelding met de benodigde informatie. Aanmelden is mogelijk tot donderdag 20 januari 19.00 uur.