Aniek Diks heeft vanmiddag de Pouw Banden Prijs gewonnen. Met Zabab W (v. Nabab de Reve) was de amazone uit Vorstenbosch in 35.51 sec de allersnelste foutloze combinatie in de finale van de klasse Z.

Valerie van Kesteren uit Ede eindigde met de schimmelmerrie Viamaira Deys (v. Corland) als tweede. De derde plek werd bezet door Marianne Boerema uit het Friese Tjalleberd. De amazone presteerde met het paard Wakey-Wakey (v. Gelntlemen). Ook de vierde plaats werd ingenomen door een amazone: die prijs ging naar Natasja Winninghoff met Celtic W (Carthago Z).

Pouw Banden is al ruim 10 jaar een begrip in Utrecht en omstreken. Een full-service bandenbedrijf voor particulieren en bedrijven dat geldt voor uw vracht-, personen- en bedrijfswagen, maar oook voor shovels en alle andere industriële werktuigen. Pouw Banden beschikt over alle know-how op bandengebied, een uiterst moderne werkplaats, een hecht team van vakmensen en een grote keuze aan kwaliteitsbanden. Een adres voor al uw banden. Informatie: www.pouwbanden.nl

Foto: Digishots

Startlijsten en uitslagen