Op veler verzoek komt Lucky Ajax op zaterdagavond 31 januari terug in de wedstrijdpiste van Jumping Amsterdam. De enthousiaste en fanatieke groep ex-Ajacieden neemt het in de Amsterdam RAI op tegen een aantal internationale springruiters.

Inmiddels krijgt de deelnemerslijst van de voetbalwedstrijd al gestalte. Lucky Ajax wordt vertegenwoordigd door niemand minder dan Simon Tahamata, Frank en Ronald de Boer en Rob en Richard Witsche. Het team wordt begeleid door ‘Mister Ajax’ Sjaak Swart.  

Ook de Nederlandse springruiters zetten hun beste beentje voor. Met onder andere Piet Raijmakers Jr., Maikel van der Vleuten, Willem Greve, Jeroen Dubbeldam, Leon Thijssen, Robert Vos en Vincent Voorn in de opstelling. Na vier jaar weggeweest te zijn maakt Lucky Ajax weer onderdeel uit van de programmering van Jumping Amsterdam. Directeur Noëlle Nanning kijkt uit naar de nu al legendarische wedstrijd. “Het evenement staat voor tosport, entertainment en de stad Amsterdam. Wat is er meer Amsterdam dan Ajax? De voetbalwedstrijd is een fantastische aanvulling op het sportprogramma.

Programma Amsterdamse avond 31 januari 2015
:
19.00 uur Amsterdam RAI Six Bar  
20.30 uur show Gert van den Hof  
20.50 uur Lucky Ajax vs de internationale ruiters
21.30 uur Jumping Talent Sale prijs – 1,50 mtr. met barrage
23.15 uur Amsterdamse after party met Café Bolle Jan en Peter Beense
Houd het allerlaatste nieuws over Jumping Amsterdam in de gaten via:
www.facebook.com/JumpingAmsterdam, www.twitter.com/jumpingadam   en www.instagram.com/jumpingamsterdam.