Komende editie heeft Paardenpas – In the Saddle een stand op Jumping Amsterdam. Paardenpas beoogt paardensport liefhebbers leuke en leerzame belevenissen op hippisch gebied aan te reiken, met clinics, sportreizen naar de grootste hippische wedstrijden, VIP-plaatsen op concoursen en paardrijdvakanties in meer dan 42 landen.

Als bezoeker van Jumping Amsterdam kunt u nu kans maken op een bijzondere paardrijdvakantie naar Zuid-Italië! I Moressani is een Italiaans familiebedrijf ten zuiden van Napels dat haar eigen wijn, olijfolie en kaas maakt en waar u fantastische ritten kunt maken in de bergen en op het strand. Elke dag maakt u een andere tocht door het adembenemende natuurgebied met onderweg een picknick. “La bella vita a cavallo”.

Wilt u kans maken op deze prachtige reis? Ga dan nu naar de website van Paardenpas – In the Saddle of bezoek de stand tijdens Jumping. Om mee te dingen hoeft u alleen uw ticketnummer (de 13-cijferige code onder de barcode op uw Jumping toegangsbewijs) en e-mailadres achter te laten. De gelukkige winnaar wordt 1 maart bekend gemaakt en ontvangt persoonlijk bericht.

Ook als u niet mee wilt dingen naar deze bijzondere vakantie is de stand van Paardenpas – In the Saddle een bezoekje meer dan waard. Er is toch niets mooier dan een land te paard te verkennen?