De Expo Flora Prijs is donderdagavond gewonnen door Madeleine Witte-Vrees. Met de zwarte hengst Blom’s Wynton (v. Jazz) werd de combinatie uit Schijndel door de jury unaniem op plaats één gezet, met een gemiddelde score van 73,55% in de Prix St. Georges.

De tweede prijs in de Lichte Tour-rubriek ging naar Patrick van der Meer uit Naaldwijk met de voshengst Karolus van Wittenstein (v. Krack C) met 70,88%. Op plaats drie eindigde Dominique Fillion uit Breda met Westrade’s Wishful (v. Rubels). Ook Hans Peter Minderhoud met Johnson (v. Jazz), Michelle van Lanen met Urchin B (v. Jazz) en Marlies van Baalen met BMC Zigeuner DVB (v. Gribaldi) selecteerden zich voor de MAN Truck & Bus Prijs, Intermediaire kür op muziek. Deze rubriek wordt zaterdag vanaf 11.00 uur verreden, voorafgaand aan de Reem Acra FEI World Cup™ Dressage presented by Amsterdam RAI, kür op muziek.

Expo Flora is gespecialiseerd in het sfeervol decoreren van beurzen en evenementen. Of er nu een beurs of een evenement wordt georganiseerd, Expo Flora verzorgt de totaalaankleding. In samenwerking met Jumping Amsterdam heeft Expo Flora de sfeeraankleding verzorgd op dit prachtige evenement. Het resultaat ziet u in de entreehal, het promodorp en de hospitalityterrassen. Er is gebruik gemaakt van planten, bloemen, decoratie en meubilair.

Foto: Digishots

Startlijsten en uitslagen