Het bestuur van Jumping Amsterdam is uitgebreid met een nieuw bestuurslid. Marielle Wiegmans is toegetreden tot het bestuur van het vooraanstaande paardensportevenement. Zij gaat zich o.a. richten op de sponsorportefeuille.

Marielle Wiegmans heeft meer dan 20 jaar ervaring in de financiële sector en is o.a. werkzaam geweest bij de Rabobank, AOT N.V. (het huidige Binck Bank N.V.). Momenteel is zij als partner bij Middenduin Corporate Finance en Middenduin Corporate Recovery aangesloten. Daarnaast vervuld zij diverse nevenfuncties. Zo is zij gastdocente / coach bij het Amsterdam Center for Entrepreneurship (een samenwerking van, onder andere, de VU Amsterdam en de Hogeschool van Amsterdam) en is zij oprichter en voorzitter van Sportfonds Parapaard, onderdeel van het Fonds Gehandicaptensport.

Marielle Wiegmans: “Ik ben zeer vereerd dat ik voor deze functie ben gevraagd en kijk er naar uit om mijn bijdrage te leveren aan dit fantastische evenement. Jumping Amsterdam en het inmiddels bewezen concept van topsport, entertainment en Amsterdam staan als een huis maar samen met mijn collega bestuursleden en de bestaande organisatie willen we deze positie nog verder uitbouwen.”

Van donderdag 28 tot en met zondag 31 januari 2016 vindt de 57e editie van Jumping Amsterdam plaats in de Amsterdam RAI. De internationale top strijdt in onder andere de Reem Acra FEI World Cup™ Dressage Qualifier en de Grote Prijs van Amsterdam springen om de goed gevulde prijzenpot. Hiernaast kunnen bezoekers genieten van een programma, zowel binnen als buiten de piste, vol show en entertainment met een Amsterdams sausje.