Na het succes van de voorgaande edities van ‘Jureren kun je Leren’, vindt deze interessante en leerzame Masterclass wederom plaats tijdens Jumping Amsterdam 2016.

De Masterclass start op vrijdag 29 januari 2016 na afloop van het eerste onderdeel van de Reem Acra FEI World Cup™ Dressage. Een panel bestaande uit vijf internationale juryleden beoordeelt de  Grand Prix-proef. Als bezoeker van Jumping Amsterdam krijg je in deze Masterclass de kans om ook in de rol van jurylid te kruipen.

Grijp je kans en test je kennis van dressuur! Als deelnemer aan de Masterclass kun je namelijk op vrijdag 29 januari op een eigen protocol een vooraf aangewezen combinatie uit de Grand Prix beoordelen. Vervolgens woon je de persconferentie bij. Aansluitend gaat  de Masterclass van start onder leiding van niemand minder dan het internationale jurylid Eddy de Wolff van Westerrode. Aan de hand van videobeelden wordt de beoordeelde proef besproken. Tot slot is er een exclusieve rondleiding met een kijkje achter de schermen van Jumping Amsterdam en ga je  naar huis met een goed gevulde goodiebag.

De Masterclass ‘Jureren kun je leren’ is erkend door de KNHS en staat gelijk aan 1 licentiepunt.

Interesse? Iedereen in het bezit van een toegangskaart voor het dagprogramma van vrijdag 29 januari, een Passe Partout Dressuur of een Passe Partout Volledig kan zich opgeven voor de Masterclass. De kosten voor deelname bedragen € 15,- per persoon. Aanmelden kan door middel van een mail met je naam, adresgegevens en het aantal personen naar [email protected]. Twijfel niet te lang, want vol is vol!