Dressuur Magazine organiseert in samenwerking met Jumping Amsterdam de masterclass ‘Jureren kun je leren’

Na het succes van de vorige editie zal de Masterclass “Jureren kun je Leren” twee keer plaats vinden tijdens Jumping Amsterdam 2018.

Kruip donderdag 25 of vrijdag 26 januari 2018 in de huid van een jurylid en beoordeel een combinatie uit de Subli Competitie Jonge Dressuurpaarden of FEI World Cup™ Dressage Grand Prix! Nadat je de prijsuitreiking hebt bijgewoond, bespreek je met een internationaal jurylid aan de hand van videobeelden de beoordeelde proef met je eigen ingevulde protocol. Tot slot is er een exclusieve rondleiding met een kijkje achter de schermen van Jumping Amsterdam en ga je naar huis met een goed gevulde goodiebag.

De Masterclass ‘Jureren kun je leren’ is erkend door de KNHS

Geef je snel op want er is maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar! De kosten voor deelname bedragen €34 per persoon inclusief dagentree voor de donderdag en €39 per persoon inclusief dagentree voor de vrijdag. Een dagkaart voor donderdag 25 en vrijdag 26 januari is noodzakelijk om mee te kunnen doen aan de masterclass.

Ben je al in bezit van een dagkaart voor de donderdag of vrijdag voor Jumping Amsterdam? Dan is het ook mogelijk om je alleen op te geven voor de masterclass, deze kosten bedragen €19 per masterclass per persoon.

Klik hier om je in te schrijven voor de Masterclass ‘Jureren kun je leren’

Bron en foto: Dressuur Magazine