Dinsdagavond 13 januari kwamen de medewerkers van Jumping Amsterdam bij elkaar in hotel Novotel Amsterdam City. Ruim 45 aanwezigen werden door directeur Noëlle Nanning en projectmanager Annemarike van Putten-Bunschoten geïnformeerd over de komende editie van het evenement.

Voorzitter Hans Bakker trapte de avond af met een presentatie en een woord van welkom. “Hoeveel edities van Jumping Amsterdam hebben jullie al meegemaakt?” Het resultaat: in totaal was 424 jaar ervaring aanwezig!

Stalmeester Robert van Loenhout en Marije Heller vertelden over hun ervaringen en belevenissen in het stallencomplex. ‘Het is hard werken in de stallen, maar er zitten ook heel veel leuke momenten bij. Soms mogen vrijwilligers een internationaal toppaard begeleiden en na de show van Luraschi twee jaar geleden werd ons zelfs gevraagd of we een rondje op de paarden wilden rijden!”

Na afloop was er gelegenheid om in de gezellige bar van het Novotel een drankje te drinken, kennis te maken en bij te praten met andere officials en medewerkers, het bestuur en leden van de organisatie.