Lezersaanbieding

Speciale Telegraafavond bij Jumping Amsterdam

Jumping Amsterdam staat voor toppaardensport, entertainment én Amsterdam. Onze hoofdstad is van donderdag 23 tot en met zondag 26 januari gastheer van de mondiale top uit de dressuur- en springsport. Gaat de 61e editie van Jumping Amsterdam The diamond Edition van afgelopen jaar overtreffen? Bezoek Jumping Amsterdam 2020 en oordeel zelf!
Dit jaar staan de Longines FEI Jumping World Cup™ en de FEI Dressage World Cup™ natuurlijk weer op het programma. Ook zijn er spectaculaire shows en is er ruimte voor nationale sport. U kunt als bezoeker in het promodorp naar hartenlust winkelen bij ruim 80 standhouders. Ook voor heerlijk eten en drinken bent u bij Jumping Amsterdam aan het juiste adres. Na afloop van het sportprogramma zorgt Café Bolle Jan voor een echt Mokums feestje!

Actie:
Lezers van deze krant krijgen exclusieve korting op toegangskaarten voor Jumping Amsterdam op vrijdag‚ÄØ 24 januari 2020!

Programma vanaf 18:30 uur:
• Internationaal springen 1.45m twee fase parcours
• Show
• Telegraaf prijs internationaal springen 1.50m met barrage
‚Ä¢ Amsterdamse after party met Café Bolle Jan en artiesten

Lezers van deze krant betalen €20,50 in plaats van €42,- p/p exclusief reserveringskosten!

Bestel je kaarten tot en met 23 januari voor de Telegraafavond hier.

Reserveer je kaarten

Jumping Amsterdam is een drukbezocht publieksevenement.

De kaartverkoop loopt storm! Wil je erbij zijn en zeker zijn van mooie plaatsen? Reserveer dan snel je kaarten voor Jumping Amsterdam 2020!

Reserveer je kaarten voor de Telegraafavond hier!

We starten over: