Na een aantal jaren van afwezigheid is de mensport weer terug op Jumping Amsterdam! Op zondagavond 20 januari wordt onder het motto ‘Mennen in Mokum’ een minimarathon verreden. Er wordt in vier teams gestreden om de Jumping Amsterdam Districtscup.

Ieder Mendistrict levert 4 deelnemers, die samen een Districtsteam vormen: een tweespan pony, een vierspan pony, een enkelspan paard en een tweespan paard. De organisatie nodigt daarnaast de vier beste vierspanrijders van dat moment uit en elke vierspanrijder wordt gekoppeld aan een Districtsteam. De teams zullen alles uit de kast halen om de Jumping Amsterdam Districtscup te veroveren. Dat belooft spanning en spektakel!

Elk team  rijdt  bovendien in een andere kleur; de menners uit Noord krijgen oranje T-shirts, Oost rijdt met rood, Zuid in het wit en West hult zich in blauw. De supporters worden uitgenodigd hun menners bij te staan in de kleur van hun Mendistrict zodat er een prachtige oranje, rood, wit, blauwe kleurenzee ontstaat op de tribunes. Menverenigingen kunnen via hun District kaarten met een aantrekkelijke korting bestellen, zodat de supporters van ieder Mendistrict bij elkaar op de tribune kunnen zitten om hun rijders aan te moedigen en zo aan de overwinning te helpen.

Wil jij deze avond waarop de beste spannen uit heel Nederland de strijd met elkaar aangaan niet missen? Moedig jij jouw Districtsteam aan zodat jouw team er met de Cup vandoor gaat? Dan kan je 2 dingen doen.

1. Bestel je toegangskaarten via je menvereniging.
2. Ben je geen lid van een menvereniging, koop dan hier je kaarten voor Mennen in Mokum 2013 op zondagavond 20 januari.