Het bestuur van Menvereniging De Lange Boom heeft de meeste kaarten besteld voor de spectaculaire menavond Mennen in Mokum tijdens Jumping Amsterdam op zondag 26 januari. Het actieve bestuur van deze menvereniging uit Nijkerk ontvangt als blijk van waardering voor haar inzet VIP-kaarten waarmee ze vanaf het luxe VIP-terras in de Amsterdam RAI de spectaculaire menavond kan volgen.

Er zijn nog kaarten beschikbaar voor deze mooie en spannende menavond, waarin de Mendistricten aangevuld met top-vierspanrijders IJsbrand Chardon, Theo Timmerman, Koos de Ronde, Hans Heus en Herman ter Harmsel het tegen elkaar opnemen.

Behalve de spannende wedstrijd om de Jumping Amsterdam Mendistrict Cup is ook de uitreiking van de MenSport Trofee onderdeel van het programma. Deze wisseltrofee is een stimuleringsprijs die wordt uitgereikt aan een Nederlandse menner in de basissport. Verder wordt publiek afscheid genomen van Ton Monhemius, de succesvolle vierspanmenner nam afgelopen jaar afscheid van zijn professionele sportcarrière. En natuurlijk is er ruimte voor het Hongaarse showteam Puszta.

Een toegangskaartje voor Mennen in Mokum kost in de voorverkoop slechts € 17,50 per volwassene en € 14,00 per kind (tot 12 jaar), exclusief reserveringskosten. Groepen van 10 en meer personen betalen € 15,75 per volwassene en €12,60 per kind.

Bestel nu uw kaarten voor Mennen in Mokum!

Bron: Hoefnet / Jumping Amsterdam