Het culinaire evenement “Asperges in de akker”, een begrip en een smakelijke traditie in het Gooi georganiseerd door Zmaakt dat op 4 juni plaatsvond, was een groot succes. Het evenement heeft maar liefst het mooie bedrag van € 6.000,- opgebracht voor Sportfonds Parapaard.

De gasten hebben kunnen genieten van mooi weer, heerlijke gerechten met vers gestoken asperges en bijzondere wijnen. Sportfonds Parapaard wil een groot woord van dank uitspreken naar iedereen die hen heeft gesteund door het mogelijk maken en bijwonen van deze bijzondere avond.

Over Fonds GehandicaptensportFonds Gehandicaptensport zet zich in om sport voor iedereen met een handicap structureel mogelijk te maken. Sportfonds Parapaard zet zich specifiek in om aangepast paardrijden en therapeutisch rijden toegankelijk te maken! Kijk op www.parapaard.nl en www.fondsgehandicaptensport.nl

foto (vlnr): Maarten Beuningh (Zmaakt), Vivianne Boelen (host en lid CvA), Nike Boor (directeur FGS,) Marielle Wiegmans (voorzitter sportfonds Parapaard) en Robert Tiel (vrijwiller)