Donderdagavond op de nationale dressuuravond op Jumping Amsterdam wordt ook de DVB Foundation Award 2012 uitgereikt. Daarmee krijgt de nationale sportavond ook een ‘aangepast’ tintje. Wie de Award deze keer krijgt, is nog een verrassing. Wel onthullen we vast dat er een echt Amsterdams aangekleed shownummer rondom de aangepaste sport zal plaatsvinden.

Charles Monterie stelde de muziek samen voor de bijzondere quadrille, waarbij regulier en aangepast samen gaat. Reguliere sporters Sanne Vos met haar paard Amazone en Angela Krooswijk met Revino zullen samen met de aangepaste sporters Glasten Krapels met Filia H en Demi Vermeulen met Vaness de quadrille uitvoeren. Over integratie gesproken!

De uitreiking van de DVB Foundation Award staat om 21.25 uur gepland. Mis de uitreiking en het shownummer niet!De Award is voor degene die naar het oordeel van de jury onder voorzitterschap van Hanneke Gerritsen in 2012 het meest opvallend heeft bijgedragen aan de aangepaste sport, in de ruimste zin van het woord. Het kan een sporter, trainer, sponsor, organisator of vrijwilliger zijn.

De foto toont de helft van de quadrille met Sanne Voets en Glasten Krapels (Digishots).

Bron: DVB Foundation