Het donderdagprogramma van Jumping Amsterdam bevat komende editie een nieuwe springrubriek. Tijdens de openingsdag op 17 januari worden niet alleen de finales van de klasse L, M, Z en ZZ verreden, maar na afloop ook een 1.40m-rubriek (twee fasen). Deze nieuwe wedstrijd geeft 30 nationale combinaties de kans om de Amsterdam RAI binnen te rijden. De deelnemers worden uitgenodigd door de organisatie.

Om 8.30 uur begint Jumping Amsterdam met de Kleer Delicatessen Prijs in de klasse L. In totaal komen in iedere klasse 30 deelnemers aan start die zich via een van de zes selectiewedstrijden hebben geplaatst. Om 10.45 uur wordt vervolgd met De Hoefslag Prijs, de finale klasse M en om 12.45 uur wordt om de PBU Prijs gestreden in de klasse Z. De finales worden afgesloten met De Telegraaf Prijs in de klasse ZZ. Aansluitend vindt de 1.40m-rubriek plaats.

De laatste drie selectiewedstrijden voor de klasse L, M, Z en ZZ worden verreden op 15 en 16 december in Houten, op 23 december in Bunschoten en van 27 tot en met 30 december in Oudkarspel.  Kijk hier voor uitgebreide informatie.