Noëlle Nanning treedt per 1 april 2010 in dienst als directeur van het internationale concours Jumping Amsterdam. Zij volgt daarmee Titia Heijbrock op, die na drie succesvolle edities kiest voor een nieuwe uitdaging.

Noëlle Nanning (31) is momenteel werkzaam als manager events en sponsoring bij MAN truck & bus in Vianen. Voor Jumping Amsterdam is zij geen onbekende. Momenteel maakt zij deel uit van het bestuur van de Stichting Jumping Amsterdam. Deze functie legt zij neer bij haar aantreden als directeur.

Hans Bakker, voorzitter van het bestuur, vindt het jammer dat Titia Heijbrock vertrekt. ‘In de drie jaar dat zij leiding heeft gegeven aan de organisatie is het evenement gegroeid. Ik denk dat de zeer succesvolle Jumping die vorige maand plaatsvond daar een duidelijk bewijs van is. Een sterk programma met een goede mix van topsport en entertainment, volle tribunes en veel lof van ruiters, sponsors en bezoekers.’ Het bestuur is content met Titia Heijbrocks opvolging in de persoon van Noëlle Nanning: ’Een ervaren, zeer gedreven kracht die alle aspecten van de paardenwereld goed kent.’

De 52ste editie van Jumping Amsterdam vindt plaats van 20 tot en 23 januari in de Amsterdam RAI.