Drie grote Noord-Hollandse paardensport evenementen, CH Haarlemmermeer, Horse Event en Jumping Amsterdam, hebben de handen ineen geslagen en een leuke competitie voor Pas de Deux combinaties georganiseerd. Zaterdag 15 juni was de eerste etappe tijdens Concours Hippique Haarlemmermeer. De vijf beste teams mogen door naar Horse Event voor de finale en de winnaar mag optreden tijdens Jumping Amsterdam.


De winst ging uiteindelijk naar Jade en Sabine Oord van Stal ‘t Reygersbosch. Daarachter kwamen de teams van Stal Cruquis, Stal ‘t Kabel, Stal Jasper, en het Meers Paardencentrum. Alle vijf de prijswinnaars mogen voor de finale in actie komen tijdens Horse Event. Dit paardenspektakel wordt op 13, 14 en 15 september gehouden op het terrein van Expo Haarlemmermeer. Het winnende duo van de finale, mag zijn kür nogmaals tonen tijdens Jumping Amsterdam. Dit internationale top evenement wordt van 23 tot en met 26 januari gehouden in de RAI Amsterdam.

Op de foto Britt Dekker die aanwezig was tijdens de showavond van CH Haarlemmermeer en de prijzen overhandigde aan de winnaars.
Foto Luifoto/Matthew van Veen.