• Friendship sports centre

Only Friends is een sportclub speciaal voor kinderen en jongeren met een beperking. Het mooie van Only Friends is dat zij zelf geen beperking kennen. De slogan van Only Friends is dan ook

“Je bent goed zoals je bent!”


Wie een kaartje koopt voor Jumping Amsterdam en doneert, kan bijdragen aan een bijzonder doel: kinderen en jongeren met een beperking laten sporten. Jumping Amsterdam staat voor topsport en daarom zijn wij blij dat wij het het goede doel Only Friends aan Jumping Amsterdam mogen koppelen.

Helpt u mee? 

Word Donateur


Over Only Friends

Iedereen met een lichamelijke of verstandelijke beperking of een chronische ziekte is van harte welkom om bij Only Friends te komen sporten. Voor deze sporters biedt Sportclub Only Friends verschillende sporten. Hierbij gaan e altijd uit van de behoeften en de belevingswereld van deze groep sporters.

De doelstelling van Sportclub Only Friends is

“Only Friends wil, op een toonaangevende manier, sporters met een beperking uit Amsterdam en omstreken de mogelijkheid bieden om georganiseerd te sporten in een eigen, veilige en vertrouwde omgeving”

De bedoeling is dat de kwaliteit van leven van iedereen met een beperking aanmerkelijk wordt verhoogd. Het unieke en hypermoderne Friendship Sports Centre in Amsterdam Noord is de thuisbasis van Only Friends en is bij uitstek geschikt om onze sporters op een veilige manier te laten sporten in een vertrouwde omgeving.

Het Friendship Sports Centre

Sport geeft plezier, kracht en vertrouwen. Sport verbindt. Onmisbaar voor de ontwikkeling van een kind. En Kinderen met een beperking? Zij hebben dit extra hard nodig, maar kunnen niet meekomen op een gewone sportclub.

Het Friendships Sports Centre is het enige sportcentrum in Europa dat volledig uitgerust is voor kinderen en jongeren met een beperking. Een topsportomgeving met meer mogelijkheden dan ze ooit hebben durven dromen. Sporten, vallen en opstaan, vrij bewegen. Hier kunnen ze alles.