In de Prix st. George in Nieuw en St. Joosland ging de overwinning afgelopen weekend ruimschoots naar Dinja van Liere met de pas KWPN-goedgekeurde hengst Duval’s Capri Sonne. Hiermee plaatste het Rabo Talententeamlid zich eveneens voor de Lichte Tour-rubriek op Jumping Amsterdam. “Yihaa! Capri flikt het gewoon weer hoor. My hero! De selectie voor Jumping Amsterdam gewoonnen met maarliefst 76,32%!! Toppie Toppertje!” reageerde de amazone na afloop op Facebook.

Dinja van Liere gaf de overige deelnemers het nakijken. Met de hoogste dagscore stond ze bijna vijf procent los van de nummer twee. Dit was Gerdine Maree met TC Athene (v. United). Hun score bedroeg 71,58%. Er waren nog twee deelnemers die boven de 70% scoorden. Dit waren respectievelijk Willem-Jan Schotte met Chuppy Checker CL (v. Osmium) (70,86%) en Stephanie de Frel met Don Schufro-nakomeling Castenwaard (70,46%).

Op zondag 7 december vindt er in Ermelo nog een selectie plaats voor de Lichte Tour op Jumping Amsterdam. De laatste selectiemogelijkheid is op 14 december in Benningbroek.  Bekijk een overzicht van alle winnaars.