Jumping Amsterdam 2012 is vanmorgen om 8.30 uur van start gegaan met de finale van de klasse L. De Harry’s Horse Prijs werd na een spannende barrage gewonnen door Geert Woestenburg uit Oudkarspel.

Met zijn dertienjarige merrie Sjanne (v. Natal) bleef de springruiter in de tweede en allesbeslissende omloop foutloos in 31.76 sec. Saskia Deknatel plaatste zich als tweede, met de zesjarige ruin Bruce (v. Montreal) finishte de amazone uit Yde foutloos in 33.97 sec. Op de derde plaats eindigde Henri Ruiter uit Tuitjenhorn. In het zadel van de zes jaar jonge schimmelmerrie Bieralita B (v. Indorado) kwam hij in 36.51 sec. over de eindstreep.

Marit Kos uit Zuid-Scharwoude was met Maalwater’s Aischa (v. Metall) in 32.42 sec. erg snel, maar incasseerde een in de barrage een springfout. In totaal kwamen 29 combinaties aan start in het basisparcours en plaatsten tien ruiters zich voor de barrage van de Harry’s Horse Prijs.

Harry’s Horse, al jaren een bekend merk, levert modieuze en betaalbare artikelen voor de veeleisende consument. Harry’s Horse staat voor kwaliteit voor ruiter en paard. Informatie: www.harryshorse.com/nl/  

Foto: Digishots

Startlijsten en uitslagen