Partner talk: Plospan  

Plospan levert hoge kwaliteit, bodembedekking voor in de stallen die op duurzame wijze wordt geproduceerd. Zo levert Plospan al jaren de bodembedekking voor de stallen op Jumping Amsterdam. Welzijn voor een dieren is vandaag de dag steeds belangrijker. De houtvezel Excellent die wordt geleverd op Jumping Amsterdam is niet alleen een mooi gezicht in de stallen, maar ook de paarden staan en liggen extra comfortabel op deze bodembedekking. De Paarden voelen zich daardoor, net zo op hun gemak als thuis in hun eigen stal en dat draagt bij aan hun topprestaties. 

“We hebben al jaren een fijne samenwerking met Jumping Amsterdam, de organisatie, de sfeer het totale pakket, het is een enorm mooi evenement met topsport, passie en gezelligheid waar we graag onderdeel van zijn.” Verteld Lincy Plomp van Plospan.  

“Jumping Amsterdam is een fantastisch evenement waar veel ruiters komen en dit is voor Plospan een goed uithang bord om zo onze houtvezels in de stallen te ervaren. We hopen onze samenwerking nog vele jaren te mogen voortzetten en zo met z’n allen elk jaar weer een kwalitatief evenement te mogen neerzetten waar Plospan onderdeel voor paard en ruiter is.” 

‘Welzijn staat bij ons op nummer 1 en daarnaast willen we iedereen een warm welkom geven. Hoe kan dat nou beter dan de paarden te verwelkomen in een stal gevuld met hoogwaardige kwaliteit Plospan bodembedekker. Plospan is een bedrijf met een duidelijke visie en duurzame instelling en sluit daarmee perfect aan op de visie van Jumping Amsterdam. De afgelopen jaren hebben wij een zeer prettige samenwerking gehad en we zijn blij dat we deze samenwerking kunnen continueren met nog eens 3 edities.’ 

Wil jij meer weten over deze bodembedekking neem dan nu een kijkje op de webshop van Plospan.