Een bezoek aan het exclusieve PC Hooftstraat Paviljoen op Jumping is een ware beleving! Ook dit jaar staat alles in het teken van kunst en glamour, luxe en lifestyle. Grootstedelijke allure ontmoet de warme chique van het landelijk wonen.

Tijdens de happening komen de nieuwste trends uit het luxe segment aan bod. Kleurrijke schilderijen en unieke beelden, prachtige opstellingen van buitenkeukens en design, bubbelbaden en vloeren, verlichting en wandbekleding, worden tentoongesteld in het intieme interieurplaza, naast hippe gadgets, muziekinstrumenten, schitterende sieraden en excusieve outdoormode bij standhouders zoals All About Wine, Barst B.V., Chaps Bootfashion & more, Dragt Outdoor, Atelier Loeviera en Fine Oak.

Tijdens het pauze programma kunt u genieten van diverse demonstraties van vakmanschap op hoog niveau en live  muziek. In deze stijlvolle en ontspannen ambiance is er onder het genot van heerlijk eten en drinken volop ruimte voor netwerken en business.  De organisatie van het PC Hooftstraat Paviljoen is  in  handen van Fine Oak  en Atelier Loeviera.

Voor meer informatie kunt u  bellen met Jose Loeviera op telefoonnummer 06-23347531.