Grootstedelijke allure ontmoet warme chique van landelijk wonen

Tijdens Jumping Amsterdam is een bezoek aan het PC Hooftstraat Paviljoen niet meer weg te denken. Ook dit jaar staat alles in het teken van kunst en glamour, luxe en lifestyle. Ondernemers presenteren hier hun vakmanschap en unieke producten.
Het PC Hooftstraat Paviljoen is een initiatief van een aantal ondernemers die hun  nieuwste trends presenteren. De samenwerking is de basis voor de luxe sfeer die het Paviljoen ademt.
U kunt hier terecht voor een totaalpakket van kunst, interieurdesign, keukens en buitenverblijven, unieke verlichting, wandbekleding, vloeren en monumentale restauratiewerken. Ook ontbreekt het niet aan heerlijke wijnen, delicatessen, hippe gadgets en exclusieve (ruiter)mode. Tijdens de pauzes worden er diverse demonstraties gegeven van vakmanschap op hoog niveau. In de stijlvolle en ontspannen ambiance is er volop ruimte voor netwerken en business.

Expositie
De Jumping Amsterdammertjes, schilderijen en levensgrote kunstpaarden van Loeviera sieren jaarlijks de entree van het Paviljoen.

Charity 
De ondernemers van het PC Hooftstraat Paviljoen steunen gezamenlijk een goed doel, namelijk: ‘Fonds 13Gehandicaptensport Parapaard’. Zij hebben voor Parapaard ruimte beschikbaar gesteld. Hier kunt u inschrijven om het Fonds Gehandicaptensport Parapaard te sponsoren. Bovendien zijn er diverse leuke artikelen voor kinderen verkrijgbaar zoals de mascotte ‘Kareltje’.

 

 

Standhouders PC Hooftstraat Paviljoen 2017

 

Atelier Loeviera1
Laat u verleiden door prachtige schilderijen in traditionele olieverftechniek van José Loeviera, en haar kleurrijke beelden in polyester of brons. Bij Atelier Loeviera kunt u terecht voor karaktervolle portretten van mens en dier in opdracht.

Met vakmanschap en passie vertolkt zij de visie van uw bedrijf of instelling in een prachtig kunstwerk. Wilt u advies voor een cultureel project of kunstzinnige activiteit binnen uw bedrijf, dan is Atelier Loeviera een geschikte partner met jarenlange ervaring in educatie.

www.loeviera.nl

 

B-Style
Tekst volgt.

Equestrian Exclusive Wear
Equestrian Exclusive wear biedt haar klanten een gevarieerde collectie in heren en dames ruitersport kleding en accessoires. Deze collectie is zorgvuldig door ons geselecteerd op kwaliteit en exclusiviteit. Dat uit zich in mooie merken, comfortabele, praktische maar ook technische stoffen leveren. Wij laten u graag onze voorkeur zien en hopen dat u, net als wij, ook enthousiast wordt van onze aangeboden collectie.5

Buiten de evenementen is Equestrian Exclusive Wear een online winkel, waar u gemakkelijk in een beveiligde betaalomgeving kunt bestellen. Als wij iets niet op voorraad hebben, kunnen we dat altijd voor u proberen te bestellen.

www.equestrianexclusivewear.nl

 

 

 

 

Fine Oak
U bent op zoek naar de meest bijzondere tuinpaviljoens of buitengebouwen? Aangenaam. Wij zijn Fine-Oak. En als geen ander weten wij hoe belangrijk kwaliteit voor u is. Wij leveren vakwerk, gemaakt van eersteklas eikenhout. Om dromen werkelijkheid te laten worden…

Bij Fine-Oak werken wij continue aan 1 doel: het realiseren van uw wensen.7

Wij denken in maatwerk oplossingen, waarbij uw wensen, ruimte en budget voorop staan! In de afgelopen jaren hebben we een breed scala aan eikenhouten producten met de hand gemaakt. Van eikenhouten buitenoverkapping tot tuintafel. Groot of klein. www.fine-oak.nl

 

Invitalis BeNeLux
Invitalis BeNeLux biedt topkwaliteit massageapparatuur met echt infrarood geïntegreerd. Stevige shiatsu massage voor het gehele lichaam op de plek waar u wenst. Daarnaast zorgt de infrarood voor een goede krachtige dieptewarmte op uw spieren waardoor ze snel ontspannen. Of dit echt werkt? Daarom zijn we er zodat u het kunt ervaren op onze stand en uw vragen kunt stellen aan onze medewerker.

Wij bedenken, ontwikkelen en assembleren onze eigen producten zodat we u ook topkwaliteit kunnen garanderen, zo worden onze producten bijvoorbeeld standaard met 5 jaar garantie geleverd.
We zien u graag op onze stand!

Le Jeune de Lux
Shoppen bij Le Jeune de Lux is een ware beleving.
Bij ons vind je de nieuwste dames fashion & musthaves. Laat je inspireren door de laatste trends en 8ontwikkelingen uit zowel binnen- als buitenland. De collectie fashion , tassen & accessoires is zorgvuldig samengesteld met oog voor detail en stijl, onderling perfect te combineren.
Wij combineren graag sterke basics met seizoengerelateerde fashion items zodat je altijd up to date voor elke gelegenheid gekleed bent. Le Jeune de lux staat voor classy & trendy maar uiteraard ook voor elegantie en een beetje brutaal voor iedere leeftijd en maat.Le Jeune de lux heeft een duidelijke signatuur voor de lady met modegevoel pur sang.Wij adviseren u graag met kleur & stijladvies in onze stand.

 

 

MijnWijnPlein
Sluit je ogen en denk aan de lekkerste wijn.
Beleef het moment waarin je samen met familie, vrienden, partner of alleen van geniet.
Ontspannen genieten van karaktervolle wijn is de visie van MijnWijnPlein.

Sinds februari 2014 ben ik vinoloog. Ik heb me toegelegd op de import van karaktervolle Franse wijnen. Twee lang gekoesterde wensen zijn hiermee in vervulling gegaan. Daarnaast geef ik je graag advies over de wijnen, of zoek ik voor jou een passende wijn bij een gerecht. Eenwijn wijnproeverij, waarbij ik je laat kennismaken met wijn is ook mogelijk.

Op MijnWijnPlein vind je speciaal geselecteerde wijnen van lokale Franse wijnboeren. Stuk voor stuk unieke wijnen van wijnboeren met passie voor wijn! Een passie, die ik deel met mijn wijnboeren. Dit heeft geresulteerd in een assortiment heerlijke wijnen, die kun je bestellen op www.mijnwijnplein.nl.

 

Niefra Beveiligingen
CONNECTING  SECURITY WITH PEOPLE

Je11 veilig voelen is een ongekende luxe en een gegeven dat Niefra Beveiligingen voorop stelt. Wij maken
een sterke ketting van veiligheid zonder zwakke schakels door het projecteren van de diverse systemen op de juiste wijze! Zo zorgen wij ervoor dat er een veilige en leefbare omgeving ontstaat. Van hekwerken, sloten, camera’s en alarmsystemen tot buitendetectie. Over beveiliging valt zoveel te vertellen,…. dat doen wij dan ook graag want,

Beveiligen is een vak, ons vak, al langer dan 30 jaar! www.niefra.nl

Paardenhaarsieraad.nl – Horsehairjewellery.com
De bijzondere band met je paard of paarden vereeuwigd in een kwaliteitssieraad. Goud en zilver vormt samen met fraai vlechtwerk van paardenhaar een uniek sieraad. Graveringen en diamanten of andere edelstenen maken het sieraad nog persoonlijker. Al ruim 35 jaar ontwerpen en vervaardigen wij sieraden met paardenhaar geheel naar uw wens. www.Paardenhaarsieraad.nl / www.Horsehairjewellery.com
 Versie 2

 

 

Parapaard
ParaPaard biedt steun (materieel en immaterieel) aan organisaties en vereniging
en die zich (willen gaan) bezighouden met aangepaste paardensportactiviteiten. Op deze wijze wil ParaPaard invulling geven aan de ambitie om  aangepast paardrijden en therapeutisch rijden toegankelijk(er) te maken en te houden. Voor mensen met een verstandelijke, lichamelijke, en/of zintuiglijke handicap. Jong en oud.  www.parapaard.nl

Poignant BV Badkamers, Rini Huis in ‘t Veld
Tekst volgt.

 

Van der Vegt, Smeed en constructiebedrijf
Ook van der Vegt is dit jaar weer van de partij. Met een ervaring van meer dan 100 jaar, kunnen wij u 15een overwogen advies geven m.b.t. restauratie, smeedwerk, kozijnen/ramen/deuren en trappen en trapleuningen. Ons motto is: “Behoud gaat voor vervanging”. En in samenwerking met vakkundige partijen zoals architecten en aannemers dragen wij bij aan de instandhouding van ons monumentale erfgoed. www.vandervegt.nl