PC HOOFTSTRAAT PAVILJOEN

Tijdens Jumping Amsterdam is een bezoek aan het PC Hooftstraat Paviljoen niet meer weg te denken. Ook dit jaar staat alles in het teken van kunst en glamour, luxe en lifestyle. Ondernemers presenteren hier hun vakmanschap en unieke producten.

Grootstedelijk allure ontmoet warme chique van landelijk wonen

Het PC Hooftstraat Paviljoen is een initiatief van een aantal ondernemers die hun nieuwste trends presenteren.
De samenwerking is de basis voor de luxe sfeer die het Paviljoen ademt. U kunt hier terecht voor een totaalpakket van kunst, interieurdesign, keukens en buitenverblijven, unieke verlichting, wandbekleding, vloeren en monumentale restauratiewerken. Ook ontbreekt het niet aan heerlijke wijnen, delicatessen, hippe gadgets en exclusieve (ruiter)mode. Tijdens de pauzes worden er diverse demonstraties gegeven van vakmanschap op hoog niveau. In de stijlvolle en ontspannen ambiance is er volop ruimte voor netwerken en business.

Standhouders PC Hooftstraat Paviljoen 2022

Brigitte Boss Horsesculptures

Haar paardenbeelden ontwikkelen en vormen zich, lijkt het vanzelf, met haar handen en ogen. Ze blijken er ineens te zijn. Zij stelt zich open voor wat ze om haar heen ziet en vormt haar beelden zoals zij dat wil. Geïnspireerd door de natuur. Haar oeuvre omvat veelal figuratieve beelden van paarden in actie en de interactie tussen paarden onderling. Realistische solide vormen die groeien tot een absolute eenheid. De houdingen van haar objecten, het orenspel, de ogen en snuit vertellen een verhaal. De toeschouwer kan evenwel zijn eigen fantasie laten werken zoals de maakster dat al gedaan heeft. Brigitte vervaardigt in opdracht ondermeer: Full size paardenbeelden voor openbare ruimtes, relatiegeschenken, sporttrofeeën of uw eigen paard of pony.

Meer informatie vindt u op de website www.brigitteboss.com

Le Jeune de Lux

Shoppen bij Le Jeune de Lux is een ware beleving.
Bij ons vind je de nieuwste dames fashion & musthaves. Laat je inspireren door de laatste trends en ontwikkelingen uit zowel binnen- als buitenland. De collectie fashion , tassen & accessoires is
zorgvuldig samengesteld met oog voor detail en stijl, onderling perfect te combineren.

Wij combineren graag sterke basics met seizoengerelateerde fashion items zodat je altijd up to date voor elke gelegenheid gekleed bent. Le Jeune de lux staat voor classy & trendy maar uiteraard ook voor elegantie en een beetje brutaal voor iedere leeftijd en maat.Le Jeune de lux heeft een duidelijke signatuur voor de lady met modegevoel pur sang.Wij adviseren u graag met kleur & stijladvies in onze stand.

Paardenhaarsieraad.nl Horsehairjewellery.com

De bijzondere band met je paard of paarden vereeuwigd in een kwaliteitssieraad. Goud en zilver vormt samen met fraai vlechtwerk van paardenhaar een uniek sieraad. Graveringen en diamanten of andere edelstenen maken het sieraad nog
persoonlijker. Al ruim 35 jaar ontwerpen en vervaardigen wij sieraden met paardenhaar geheel naar uw wens.
www.Paardenhaarsieraad.nl / www.Horsehairjewellery.com

Van der Vegt, Smeed en constructiebedrijf

Ook van der Vegt is dit jaar weer van de partij. Met een ervaring van meer dan 100 jaar, kunnen wij u een overwogen advies geven m.b.t. restauratie, smeedwerk, kozijnen/ramen/deuren en trappen en trapleuningen. Ons motto is: ‚Behoud gaat voor vervanging‚. En in samenwerking met vakkundige
partijen zoals architecten en aannemers dragen wij bij aan de instandhouding van ons monumentale erfgoed.
www.vandervegt.nl

MijnWijnPlein


Sluit je ogen en denk aan de lekkerste wijn.
Beleef het moment waarin je samen met familie, vrienden, partner of alleen van geniet.
Ontspannen genieten van karaktervolle wijn is de visie van MijnWijnPlein.

Sinds februari 2014 hebben wij, Jet Stoop (Vinoloog van de Nederlandse wijnacademie) en Martin Fennema (Nederlands Kampioen Blind proeven 2019 in teamverband) ons toegelegd op de import van karaktervolle Franse biologische en biodynamische wijnen. Twee lang gekoesterde wensen zijn hiermee van ons in vervulling gegaan. Op MijnWijnPlein vind je deze speciaal geselecteerde wijnen van zelfstandige onafhankelijke Franse wijnboeren. Stuk voor stuk unieke wijnen van wijnboeren met passie voor wijn. En dat proef je!

Inmiddels heeft MijnWijnPlein een portfolio van 23 wijnmakers uit Frankrijk en één Zuid Afrikaans wijn huis.  Een aantal wijnen van deze wijnmakers kun je proeven tijdens Jumping Amsterdam.

Workshop:

Hoe proef ik wijn?  We vertellen je aan de hand van de aroma cirkel hoe je eenvoudig wijn kan proeven.