PC HOOFTSTRAAT PAVILJOEN

Tijdens Jumping Amsterdam is een bezoek aan het PC Hooftstraat Paviljoen niet meer weg te denken. Ook dit jaar staat alles in het teken van kunst en glamour, luxe en lifestyle. Ondernemers presenteren hier hun vakmanschap en unieke producten.

Grootstedelijk allure ontmoet warme chique van landelijk wonen

Het PC Hooftstraat Paviljoen is een initiatief van een aantal ondernemers die hun nieuwste trends presenteren.
De samenwerking is de basis voor de luxe sfeer die het Paviljoen ademt. U kunt hier terecht voor een totaalpakket van kunst, interieurdesign, keukens en buitenverblijven, unieke verlichting, wandbekleding, vloeren en monumentale restauratiewerken. Ook ontbreekt het niet aan heerlijke wijnen, delicatessen, hippe gadgets en exclusieve (ruiter)mode. Tijdens de pauzes worden er diverse demonstraties gegeven van vakmanschap op hoog niveau. In de stijlvolle en ontspannen ambiance is er volop ruimte voor netwerken en business.

Standhouders PC Hooftstraat Paviljoen 2023

Loeviera

Na de kunstacademie specialiseerde zij zich in (paarden)portretten, fijnschilderen en en het maken van bronzen beelden. Ook voor grafisch ontwerp, illustraties en creatieve concepten kunt u rekenen op originaliteit, kwaliteit en vakmanschap. 

Fine Oak

Wij bouwen unieke eikenhouten bijgebouwen. Zo kunt u straks bijkomen van het zwemmen in uw unieke poolhouse of familie en vrienden verwelkomen in uw gastenverblijf. U verzint het en wij bouwen het. De mogelijkheden zijn door ons vakkundige maatwerk eindeloos waardoor het realiseren van uw bouwplannen dichterbij komt dan ooit!

Le Jeune de Lux

Shoppen bij Le Jeune de Lux is een ware beleving.
Bij ons vind je de nieuwste dames fashion & musthaves. Laat je inspireren door de laatste trends en ontwikkelingen uit zowel binnen- als buitenland. De collectie fashion , tassen & accessoires is
zorgvuldig samengesteld met oog voor detail en stijl, onderling perfect te combineren.

Wij combineren graag sterke basics met seizoengerelateerde fashion items zodat je altijd up to date voor elke gelegenheid gekleed bent. Le Jeune de lux staat voor classy & trendy maar uiteraard ook voor elegantie en een beetje brutaal voor iedere leeftijd en maat.Le Jeune de lux heeft een duidelijke signatuur voor de lady met modegevoel pur sang.Wij adviseren u graag met kleur & stijladvies in onze stand.

Paardenhaarsieraad.nl Horsehairjewellery.com

De bijzondere band met je paard of paarden vereeuwigd in een kwaliteitssieraad. Goud en zilver vormt samen met fraai vlechtwerk van paardenhaar een uniek sieraad. Graveringen en diamanten of andere edelstenen maken het sieraad nog
persoonlijker. Al ruim 35 jaar ontwerpen en vervaardigen wij sieraden met paardenhaar geheel naar uw wens.
www.Paardenhaarsieraad.nl / www.Horsehairjewellery.com

Van der Vegt, Smeed en constructiebedrijf

Ook van der Vegt is dit jaar weer van de partij. Met een ervaring van meer dan 100 jaar, kunnen wij u een overwogen advies geven m.b.t. restauratie, smeedwerk, kozijnen/ramen/deuren en trappen en trapleuningen. Ons motto is: ‚Behoud gaat voor vervanging‚. En in samenwerking met vakkundige
partijen zoals architecten en aannemers dragen wij bij aan de instandhouding van ons monumentale erfgoed.
www.vandervegt.nl

Cour du Vin

Biologisch en biodynamisch. Een eerlijke relatie met wijnboeren. Duurzaam gemaakte wijnen. Aandacht voor bodem en natuur. Dat is waar Cour du Vin voor staat. En dat proef je. De kennis, kunde en passie van onze wijnmakers zijn de basis van de smakelijkste kwaliteitswijnen. Dat is puur genieten.