De wereldberoemde Fransman Jean-François Pignon komt met zijn sprookjesachtige witte paarden naar Amsterdam! Na het daverende succes van the London Metropolitan Police haalt Jumping  voor haar 51e editie opnieuw een indrukwekkende show naar Nederland. De shows worden aangeboden door Primeval.

Als jongetje van zes kwam  Pignon voor het eerst in aanraking met paarden. Zijn vader kocht een éénjarige merrie, genaamd Gazelle. Er ontstond direct een buitengewone band tussen het paard en de jonge François.

De manier waarop Pignon met paarden omgaat is niet alleen heel bijzonder, het is zelfs uitgegroeid tot een adembenemende show die garant staat voor veel spektakel. Wanneer Pignon het maximale vertrouwen heeft gewonnen van zijn schimmels zullen ze zonder enige vorm van dwang en met veel plezier precies doen wat de paardenfluisteraar van ze vraagt.

Op Jumping Amsterdam kan het publiek genieten van de manier waarop Pignon zijn liefde voor paarden koestert en ervoor zorgt dat ze hem volledig gehoorzamen en respecteren.