De wereldberoemde Fransman Jean-Francois Pignon treedt tijdens Jumping Amsterdam op vrijdag, zaterdag en zondag tweemaal per dag op met zijn sprookjesachtige witte paarden. De shows worden aangeboden door PrimeVal.

De manier waarop Pignon met zijn paarden omgaat is niet alleen heel bijzonder, het is zelfs uitgegroeid tot een adembenemende show die garant staat voor veel spektakel. Wanneer Pignon het maximale vertrouwen heeft gewonnen van zijn schimmels zullen ze zonder enige vorm van dwang en met veel plezier precies doen wat de paardenfluisteraar van ze vraagt. Op Jumping Amsterdam kan het publiek genieten van de manier waarop Jean-Francois Pignon, presented by PrimeVal, zijn liefde voor paarden koestert en ervoor zorgt dat ze hem volledig gehoorzamen en respecteren.

PrimeVal heeft een complete lijn supplementen van de hoogste kwaliteit. Het zijn stuk voor stuk uitgebalanceerde producten die speciaal ontwikkeld zijn voor honden, (sport)paarden en fokmerries! De PrimeVal producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Alle producten voor paarden zijn uiteraard plantaardig en gegarandeerd vrij van doping! www.primeval.nl