De 52e editie van Jumping Amsterdam in het Hollandcomplex van de Amsterdam RAI vindt plaats van 20 tot en met 23 januari 2011.

De organisatie doet er alles aan om het uiterst succesvolle en drukbezochte evenement in 2010 op alle vlakken te overtreffen. Bezoekers, sponsors, standhouders en deelnemers genoten in 2010 van FEI World Cup winnaar Edward Gal met zijn gitzwarte parel Moorlands Totilas, springruiter Billy Twomey uit Ierland die net als in 2009 de BMC Grote Prijs van Amsterdam op zijn naam schreef en natuurlijk de onvergetelijke optredens van freestyle kunstenaar Jean-Francois Pignon, topper Gerard Joling te paard en ‘local’ Danny de Munk.

Ook in 2011 biedt Jumping Amsterdam topsport van wereldniveau, met de FEI World Cup Dressage en hooggedoteerde internationale springrubrieken. Het publiek mag rekenen op een attractief randprogramma op het gebied van shows, shopping, food & drinking en muzikaal entertainment.  Blijf op de hoogte en neem regelmatig een kijkje op deze website! Kijk hier voor het programma van Jumping Amsterdam 2011.